Necessites renovar el teu Carnet de Conduir?

certificado-medico-renovar-carnet-de-conducir-slider2

certificado-medico-renovar-carnet-de-conducir

Documentació necessària per Renovar-el Carnet de Conduir

  • Carnet de conduir
  • Foto (la realitzem al centre mèdic GRATUÏT)
Obtencion del carnet de conducir en barcelona

Com funciona el procés de Renovació del carnet de conduir?

Des del 2010, amb la nova llei que regula les renovacions dels carnets de conduir, Certimedic, com a centre de reconeixement de conductors homologat per tràfic, a més de realitzar el reconeixement mèdic, realitza els tràmits de la renovació de qualsevol carnet de conduir de manera immediata i gratuïta. D’aquesta manera la persona interessada no ha de desplaçar-se a La Campana, podent realitzar tota la gestió des del nostre Centre Mèdic.

Per millorar el servei, en acabar el reconeixement mèdic, vam lliurar una autorització temporal per a conduir, la qual et permetrà conduir sense problema per tot el territori nacional.
El lliurament del Carnet de Conduir definitiu el realitza la DGT amb l’enviament d’aquest a través de CORREOS, per correu ordinari, en un termini entre 15 dies i 2 mesos.

Si en el termini de 2 mesos no s’ha rebut el carnet de conduir, se’ns ha de comunicar perquè nosaltres l’hi reclamem a Trànsit *.

 

* NOTA: No gestionem el lliurament de cap carnet de conduir que no s’ha rebut en el temps estipulat si se’ns comunica la incidència passats 6 mesos des de la tramitació.

Enter box title

Click here to change this text